In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Thomas F Stoop
Normal b00ba99189a2b4fd7a03ed484967063700aca448
Qr
van totaal € 1.500 (110%)

Alvleesklierkanker is een zeldzame vorm van kanker, maar zal binnen 10 jaar op de tweede plek staan van kanker-gerelateerde sterfte.

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is een landelijk samenwerkingsverband dat zich inzet voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. Geld is hard nodig om deze dodelijke ziekte te bestrijden.

Zaterdag 5 juni zal ik met andere onderzoekers 200 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Doneer zodat wij gezamenlijk het verschil kunnen maken!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.