Lara Burmeister

In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Voor mijn verjaardag wil ik dit jaar graag om een donatie vragen ipv cadeaus! 

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker met een schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

24/01/2023
13:03

Anonymous

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.