Met je bedrijf in actie

SKom in actie met je bedrijf buikpatienten mldstaat bij jouw organisatie ook de gezondheid van de medewerkers voorop naast de gezondheid van de onderneming?

Start dan nu met het hele bedrijf of met een aantal enthousiaste collega’s een actie en haal daarmee geld op voor het goede doel!

Voordelen

  1. 'Gezondheid' als integraal onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen
  2. Verhoog de bekendheid maar ook de sympathie van je organisatie. Ondernemen voor een goed doel verbind, motiveert en creëert grotere betrokkenheid
  3. Steun alvleesklierkankerpatiënten in Nederland.

Voorbeelden bedrijven acties

  • Kom in actie met je bedrijf buikpatienten mlds mvoZamel geld in met je personeelsuitjebedrijfsevenement of zet een actie op in het bedrijfsrestaurant
  • Organiseer een teambuilding- of sportactiviteit waarbij werknemers of leden zich laten sponsoren
  • Koppel een bepaald product aan het Deltaplan Alvleesklierkanker en doneer een deel van de verkoop
  • Verzin een leuke actie met het kerstpakket

Start hier een sponsoractie

Let op: als je een account aanmaakt, volgt bovenaan de pagina de vraag “Hoe zet jij je in? Vink de optie “Team. Ik wil een team starten met meerdere personen” aan.

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.