Judith de Vos-Geelen

Steun onderzoek naar alvleesklierkanker

Op 25 juni 2021 heeft Judith de Vos haar proefschrift mogen verdedigen. Om een mooi aandenken te creëren voor deze bijzondere mijlpaal heeft Judith aandacht willen vragen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Juni 2021 is intussen verstreken, maar Judith gaat door met strijden, samen met u! Samen sterk voor Deltaplan Alvleesklierkanker om deze ziekte tegen te gaan.

Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker optimaliseren en versnellen, waarbij gezamenlijke besluitvorming en verbetering van de kwaliteit van leven voor patiënten met alvleesklierkanker prioriteit hebben.

Samen met alle artsen en arts-onderzoekers die zich in Nederland dagelijks bezighouden met de behandeling van alvleesklierkanker, zet Judith zich in om hier aan bij te dragen. Judith zou het enorm waarderen als u Deltaplan wilt ondersteunen. Zo kunnen we samen zorgen voor een beter bestaan voor patiënten met alvleesklierkanker!

Help mee en doneer!

               

29/11/2023
09:57

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.