Bo Starrenburg

Strijden tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

( Member of team: Team Compound en SvS bewindvoering )

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je ons helpen? Met een donatie steun je onze actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Zelf ben in een actief sporter bij een zeer gezellige en professionele sportschool. Samen met hun en mijn bedrijf waar Barbara tot voor kort ook werkte willen we een crosrun gaan lopen. Dit is een run waarbij je op onverharde ondergrond loopt. Deze run gaat onderandere over het strand van Almere.

17/02/2023
23:47

Ellis

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.