Collecte bij een uitvaart

Geld inzamelen ter nagedachtenis van dierbaren is een bijzondere en persoonlijke manier hen te herinneren en ons werk te steunen. Met goede voorlichting en wetenschappelijk onderzoek kunnen we alvleesklierkankerpatiënten een betere toekomst geven! 

  • Je kan een collectebus tijdens de dienst neerzetten of een bijdrage vragen na een uitvaart
  • Vraag in de rouwadvertentie in plaats van bloemen een gift te schenken voor het goede doel
  • Of organiseer een herdenking om dierbare herinneringen op te halen. Laat samen bijvoorbeeld een mooie wensballon op en vraag het gezelschap om een bijdrage voor het goede doel

Klik op de button "+Actie aanmaken"  voor het aanmaken van jouw actiepagina & gelden te werven ter nagedachtenis van een dierbare.

Wil je een collectebus van het Deltaplan Alvleesklierkanker gebruiken? Vul dan het collectebus aanvraagformulier in om één of meerdere collectebussen aan te vragen. Je krijgt de bussen in bruikleen.

Nadat je het formulier hebt verzonden, nemen wij contact met je op en sturen wij je de bussen toe.

07/12/2023
10:28

Anonymous

To: In herinnering aan Frans
View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.