In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Marc Besselink
Normal 8fd175beb30f5827aae71d566a3a7378c923bdf8
Qr
van totaal € 1.000 (583%)

Wij gaan 100km roeien in de "Pancre8" om geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker!

De Pancre8 bestaat uit 10 artsen (chirurgen, oncoloog, MDL arts en arts-onderzoekers) uit 6 ziekenhuizen van Deltaplan. Wij gaan op vrijdag 20 augustus 100km roeien op de Vecht tussen Weesp, Muiden en Loenen a/d Vecht voor het Deltaplan Alvleesklierkanker!

De roeiers starten naast Roeivereniging Weesp bij de Molen De Vriendschap en roeien dan naar Muiden om van daar 2 keer naar de Molen De Hoop in Loenen aan de Vecht te roeien om vervolgens weer te finishen bij De Vriendschap in Weesp. De route heet dan ook heel toepasselijk “Van Vriendschap naar Hoop en terug”. Voor zover bekend heeft nog nooit een ploeg 100km achter elkaar op de Vecht geroeid.

Help mee en doneer!

Het team houdt zich dagelijks bezig met alvleesklierkanker en wil graag Deltaplan steunen om wetenschappelijk onderzoek te versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven. Samen, willen zij – de pancre8 – ook de handen ineenslaan, en de 100km lange uitdaging aangaan om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Voor klinisch baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is echter geld nodig, sponsor daarom de Pancre8!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.