De Barrelaars

Meer onderzoek redt levens!!

Join this team

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. In Nederland krijgen jaarlijks zo’n 3000 mensen de diagnose. Vaak wordt deze sluipmoordenaar te laat ontdekt en is er helaas al sprake van uitzaaiingen. 
Hierdoor is de levensverwachting erg klein (vijf jaar na diagnose leven nog maar 5 op de 100 mensen die de diagnose hebben gekregen) en staat het leven van deze persoon en zijn of haar dierbaren compleet op z’n kop.

Vorig jaar mei stond ons leven opeens stil, omdat we te horen kregen dat er alvleesklierkanker was gediagnosticeerd bij onze Karin. Na een veel te kort ziektebed is ze overleden aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. Mede daardoor zullen wij komende zomer met 6 mannen de Barrel Challenge gaan rijden.

Wij gaan, in totaal 9 dagen lang, elke dag honderden kilometers maken richting Zuid-Europa met twee oude barrels om ons eindpunt te bereiken. Met onze deelname aan de Barrel Challenge willen wij Deltaplan Alvleesklierkanker steunen en hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar alvleesklierkanker. Hopelijk kan dit in de toekomst bijdragen aan een snellere opsporing en behandeling van deze ziekte.

Met een donatie kunt u bijdragen aan het onderzoek en de behandelingen!

Alvast enorm bedankt!

De Barrelaars

 

Wil je ons live volgen tijdens onze Barrel Challenge? Volg ons dan via onderstaande link.

https://www.polarsteps.com/Jonkerfrisjes/11130114-the-barrel-sponsor-tour-2024?s=b6cdffef-d670-4227-9906-00b7b371f3b1

10/06/2024
13:25

Anonymous

View all

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.