NN Zevenheuvelenloop

van totaal € 10.000 (0%)

De NN Zevenheuvelenloop, ook wel bekend als ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd vindt dit jaar plaats op zondag 15 november. Ren jij deze mooie loop dit jaar en wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. 

Hoe helpen we jou?
Steun jij het Deltaplan Alvleesklierkanker, dan steunen wij jou met een volledig Zevenheuvelenloop actiepakket:

  • Een uniek hardloopshirt van het Deltaplan Alvleesklierkanker
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van alvleesklierkankerpatiënten. Meer informatie over het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Meelopen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij alvleesklierkankerpatiënten.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 150,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Let op: je dient wel zelf via de organisatie van de Zevenheuvelenloop een officieel startbewijs te hebben bemachtigd. De inschrijving voor beide evenementen opent op 1 juni a.s.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. In de afgelopen 30 jaar is op bijna alle vormen van kanker flinke vooruitgang geboekt in overleving. Helaas niet bij alvleesklierkanker.

Daarom nemen de 15 expertisecentra voor alvleesklierkanker in Nederland verenigd in de Dutch Pancreatic Cancer Group, het patiëntenplatform Living With Hope en de Maag Lever Darm Stichting het initiatief tot het Deltaplan Alvleesklierkanker. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Jouw hulp hierbij is dus hard nodig. Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor alvleesklierkankerpatiënten.

Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE