Deltaplan Challenge Ameland

Normal 880e5245f04cd6c2a6171579ee2b1833493655ed
van totaal € 50.000 (0%)
Nog te gaan

Save the date! Zaterdag 30 oktober 2021 is het zo ver!

Dan vindt de Deltaplan Challenge Ameland plaats, georganiseerd door het Deltaplan Alvleesklierkanker!

Deze dag staat volledig in het teken van verbinding, uitdaging, inspiratie en het delen van kennis en ervaringen. Samen met artsen, onderzoekers, patiënten, naasten, nabestaanden en betrokkenen bij alvleesklierkanker gaan we de challenge aan. We zetten ons daarmee in voor méér onderzoek naar de vreselijke ziekte alvleesklierkanker. Doe je mee?

Het inspirerende en afwisselende programma biedt voor ieder wat wils: naast de persoonlijke challenge zijn er netwerkmomenten en bijzondere sprekers. Met tot slot een indrukwekkende gezamenlijke afsluiting op het strand. Het wordt een dag om nooit te vergeten!  

We dagen je uit om deze dag een 25km of 50km route rondom Ameland af te leggen. Dat kan hardlopend, wandelend of fietsend. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een prachtige route van 2,5 of 5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen. Je kiest voor wat bij jou past.

Met de Deltaplan Challenge Ameland halen we geld op om een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker mogelijk te maken. De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker [linken www.deltaplanalvleesklierkanker.nl]. Zo kunnen we samen baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.

Let op: er is slechts een beperkt aantal deelnameplaatsen beschikbaar. Voor deelname aan het event vragen we je een minimale bijdrage van € 250,- aan sponsorgeld per persoon.
Wil jij verzekerd zijn van één van de 200 deelnameplaatsen? Klik dan op de knop ‘start actie’ en meld je nu vast aan!

Wij kijken er enorm naar uit je op zaterdag 30 oktober 2021 te ontvangen. Samen met jou gaan wij de strijd aan!

* De Deltaplan Challenge Ameland wordt zeer strikt volgens de richtlijnen omtrent corona van het RIVM georganiseerd. Aanmelden is onder voorbehoud van de op dat moment geldende situatie.