Deltaplan Challenge Ameland

Normal ef84561e1798ba0c1d21c041f6f03627a4310b42
van totaal € 50.000 (0%)
Nog te gaan

Save the date! Zaterdag 30 oktober 2021 is het zo ver!

Deze dag kun je deelnemen aan de Deltaplan Challenge Ameland, georganiseerd door Deltaplan Alvleesklierkanker!

Een dag welke volledig in het teken staat van verbinding, uitdaging, informatie en inspiratie.

Een dag waar iedereen die zin heeft in een challenge meer dan welkom is of een ieder die zich sowieso in wilt zetten voor Deltaplan Alvleesklierkanker/ een goed doel.

Hier komen we samen met zowel medische staf, patienten, mantelzorgers en andere betrokkenen en bieden je een inspirerend dagprogramma aan, voor ieder wat wils. Van diverse netwerk momenten, inspirational talks, tot een indrukwekkende (gezamenlijke) afsluiting op het strand.

Dat dit een dag wordt om nooit te vergeten, staat nu al vast. 

We dagen je deze dag uit om in 25 of 50 km een rondje Ameland te doen al wandelend, fietsend of hardlopend via prachtige routes over het eiland. Mocht je conditie te wensen over laten dan bieden we je de mogelijkheid aan 2,5 of 5 km af te leggen wandelend of per (tandem)fiets. De voorwaarde deel te nemen aan deze bijzondere, niet te missen ervaring is een minimale inleg van € 250,- aan sponsorgeld per persoon.

Deze inleg komt vanzelfsprekend ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker welke zich ten doel heeft gesteld: baanbrekend wetenschappelijk onderzoek te versnellen, de beste behandeling beschikbaar te maken voor iedereen & meer aandacht voor een betere kwaliteit van leven voor patiënten te realiseren daar waar mogelijk is.

Kun je niet wachten? En wil je zeker ervan zijn een van de 200 deelnameplekken te bemachtigen?

Klik dan op de start actie knop (oranje knop, hier onder aan de pagina).

Wij kunnen niet wachten je zaterdag 30 oktober 2021 te ontvangen!

Houd deze pagina goedin de gaten, binnenkort wordt hier de link naar de eventwebsite bekend gemaakt.  

 

 

Note: Deltaplan Challenge Ameland wordt zeer strikt volgens de richtlijnen omtrent COVID 19 van het RIVM georganiseerd. Aanmelden is onder voorbehoud van de dan geldende situatie.