Harrie Snijders

In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

( Member of team: De Barrelaars )

Tja lieve mensen

Wat moet ik jullie eigenlijk vertellen over ons goede doel. Helaas hebben jullie allemaal, denk ik, wel iemand verloren aan een vreselijke ziekte. Er zijn helaas nog te veel van die ziektes.

Alvleesklierkanker is zo’n gemene stille en vreselijke ziekte.
Karin heeft er dapper tegen gevochten met alle geliefden om haar heen, maar is er helaas aan overleden.

We missen haar nog iedere dag.

Om dergelijke ziektes te bestrijden is veel onderzoek en geld nodig.

Wij willen ons met z’n zessen daarvoor inzetten om dat te realiseren.

Dat doen wij door mee te doen aan de barrelchallenge, een uitdagende rit van anderhalve week naar midden Spanje. Onze auto’s zijn er klaar voor, vol met sponsoring. Wij zijn zeer gebrand om er een succes van te maken.

Helpt u met ons mee ?

Gezondheid maakt gelukkig mensen

 


Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte.De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

21/05/2024
17:07

Annie

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.