Inzamelingsactie van Willem Brethouwer voor alvleesklierkanker

Willem Brethouwer
Normal 07a98d5e40c39418a4cf8dd898713b42401affca
Qr
van totaal € 1.500 (129%)

Tot ons verdriet is Willem Brethouwer op 07-02-2021 overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Als voorvechter van het Deltaplan Alvleesklierkanker heeft Willem met zijn tomeloze energie een belangrijke bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van een betere toekomst voor alvleesklierkankerpatiënten. Daarnaast was hij een grote inspiratiebron voor velen. 

Met deze inzameling hopen Willem en zijn famillie geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Op deze pagina kunt u een donatie achterlaten en eventueel een persoonlijk bericht. 

Namens Willem en zijn familie, heel hartelijk bedankt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.