Deltatour voor Deltaplan Alvleesklierkanker

Ward van Bodegraven
van totaal € 1.500 (100%)

Alvleesklierkanker komt steeds meer voor waarbij na 5 jaar nog maar ongeveer 10% in leven is. Waar de Deltawerken als Nederlandse samenwerking gebouwd ter verdediging van ons land tegen het hoge water, is het Deltaplan Alvleesklierkanker is een bundeling van de krachten over verschillende takken van de medische zorg. Geld is nodig voor baanbrekend onderzoek binnen deze samenwerking. 

Om geld hiervoor in te zamelen gaan andere pancreas-onderzoekers en ik op zaterdag 5 juni 200 kilometer langs de deltawerken fietsen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. (https://www.deltaplanalvleesklierkanker.nl

Met een donatie steun je onze actie en maak je het werk van het Deltaplan mogelijk. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.