In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Simone Augustinus
van totaal € 1.000 (266%)

Acht artsen en arts-onderzoekers vormen de Pancre8 en gaan  20 augustus 100km roeien voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. De roeiers trappen af bij de vriendschap in Weesp en roeien dan 2 keer langs de hoop in Loenen aan de Vecht om vervolgens te finishen bij de vriendschap in Muiden.

Help mee en doneer!

Het team bestaat uit acht artsen en arts-onderzoekers die zich dagelijks bezighouden met alvleesklierkanker. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven. Samen, willen zij – de pancre8 – ook de handen ineenslaan, en de 100km lange uitdaging aangaan om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Voor klinisch baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is echter geld nodig, sponsor daarom de pancre8! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.