In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Natasja Kooij
Normal bd36650047414ec8777604419804d6e0aa7e0de6
Qr
van totaal € 150 (0%)

Alvleesklierkanker is een van de meest heftigste kanker soorten.
In 2015 kreeg mijn vader de diagnose alvleesklierkanker.
Je wereld staat even stil en een paar minuten later kom je in een roller coaster.
Dit is niet wat je wilt horen.
“Meneer hou er maar rekening mee, het kan snel gaan.”
Hij is er voor gegaan en behandeling na behandeling volgde.Hij moest en zou door. En werd zelfs nog geopereerd door prof. Dr. Besselink.

Wat was ik trots en verdrietig tegelijk. Elke keer weer zag je een beetje pap weg glijden. Hij was boos, verdrietig, en soms begrepen we elkaar niet. Chemo en kanker maakt je brein namelijk ook kapot. En dat is natuurlijk ook niet zo gek, je weet dat je dood gaat, maar wanneer?

Daarom wil ik gaan strijden voor het deltaplan alvleesklierkanker.
Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.