Verjaardagsgift voor het Deltaplan Alvleesklierkanker

Lisette Landsheer
van totaal € 500 (100%)

De meeste weten dat Ben, de vader van Britta en Kelvin, lijdt aan alvleesklierkanker. Ben zet zich onder andere ook belangeloos in voor de stichting Living with hope Foundation, een lotgenotengroep.

Aangezien een verjaardag in deze Coronatijd niet groots gevierd kan worden wil ik graag het volgende onder jullie aandacht brengen. Geef een gift en bezorg mij zo een top verjaardag op 19 januari zodat het Deltaplan Alvleesklierkanker de mogelijkheid krijgt zich te blijven inzetten om alvleesklierkanker uit de wereld te halen.

Van alvleesklierkanker is bekend dat dit een van de meest dodelijke vormen van kanker is. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijden wij. Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Wil je mij helpen? Met jouw gift/donatie steun je het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker. Elke bijdrage telt!