Steun onderzoek naar alvleesklierkanker

Judith de Vos-Geelen
van totaal € 5.000 (77%)

Op 25 juni 2021 heeft Judith de Vos haar proefschrift mogen verdedigen. Om een mooi aandenken te creëren voor deze bijzondere mijlpaal heeft Judith aandacht willen vragen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Juni 2021 is intussen verstreken, maar Judith gaat door met strijden, samen met u! Samen sterk voor Deltaplan Alvleesklierkanker om deze ziekte tegen te gaan.

Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker optimaliseren en versnellen, waarbij gezamenlijke besluitvorming en verbetering van de kwaliteit van leven voor patiënten met alvleesklierkanker prioriteit hebben.

Samen met alle artsen en arts-onderzoekers die zich in Nederland dagelijks bezighouden met de behandeling van alvleesklierkanker, zet Judith zich in om hier aan bij te dragen. Judith zou het enorm waarderen als u Deltaplan wilt ondersteunen. Zo kunnen we samen zorgen voor een beter bestaan voor patiënten met alvleesklierkanker!

Help mee en doneer!

               

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.