Verdediging proefschrift Judith de Vos-Geelen

Judith de Vos
Normal 8adbc8c64d5b5b294ee19111996c10ae443f186c
Qr
van totaal € 2.500 (0%)

Op 25 juni 2021 mag Judith de Vos haar proefschrift verdedigen. Om een mooi aandenken te creëren voor deze bijzondere mijlpaal zou Judith graag aandacht willen vragen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker optimaliseren en versnellen, zodat de beste behandeling voor alle patiënten met alvleesklierkanker beschikbaar wordt. Daarnaast werkt het Deltaplan Alvleesklierkanker aan manieren om de kwaliteit van leven voor patiënten met alvleesklierkanker te verbeteren.

Samen met alle artsen en arts-onderzoekers die zich in Nederland dagelijks bezighouden met de behandeling van alvleesklierkanker, zet Judith zich in om hier aan bij te dragen. Judith zou het enorm waarderen als u Deltaplan wilt ondersteunen. Zo kunnen we samen zorgen voor een beter bestaan voor patiënten met alvleesklierkanker!

Help mee en doneer!

               

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.