In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Geert Cirkel
Normal 0da330845dd58d1d506144bdd89f911a99f16958
Qr
van totaal € 1.000 (2%)
Nog te gaan

Als Medisch Oncoloog en roei-liefhebber kan ik niet anders dan met veel enthousiasme me aansluiten bij dit project. In mijn dagelijkse praktijk ligt een belangrijke focus op de behandeling van alvleesklierkanker. Hoe mooi is het dat artsen uit verschillende ziekenhuizen uit het hele land samenkomen om een mooi bedrag op te halen.

Acht artsen en arts-onderzoekers waaronder ikzelf, vormen de Pancre8 en gaan op 2 juni 2021 de Ringvaart Regatta roeien. Voor het Deltaplan Alvleesklierkanker zullen wij deelnemen aan deze 100-km lange uitdaging. De wedstrijd, over een lengte van 100 kilometer, begint in Leiderdorp waarna de Kaag wordt overgestoken om op de Ringvaart van de Haarlemmermeer te komen, en eindigt in Delft.

Help mee en doneer!

Het team bestaat uit acht artsen en arts-onderzoekers die zich dagelijks bezighouden met alvleesklierkanker. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven. Samen, willen wij – de pancre8 – ook de handen ineenslaan, en de uitdaging van de Ringvaart Regatta aangaan om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Voor klinisch baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is echter geld nodig, sponsor daarom de pancre8 voor de Ringvaart Regatta!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.