In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Geert Cirkel
van totaal € 1.000 (159%)

Als Medisch Oncoloog en roei-liefhebber kan ik niet anders dan met veel enthousiasme me aansluiten bij dit project. In mijn dagelijkse praktijk ligt een belangrijke focus op de behandeling van alvleesklierkanker. Hoe mooi is het dat artsen uit verschillende ziekenhuizen uit het hele land samenkomen om een mooi bedrag op te halen.

Acht artsen en arts-onderzoekers vormen de Pancre8 en gaan  20 augustus 100km roeien voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. De roeiers trappen af bij de vriendschap in Weesp en roeien dan 2 keer langs de hoop in Loenen aan de Vecht om vervolgens te finishen bij de vriendschap in Muiden.

Help mee en doneer!

Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven. Samen, willen wij – de pancre8 – ook de handen ineenslaan, en de uitdaging aangaan om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Voor klinisch baanbrekend wetenschappelijk onderzoek is geld nodig, sponsor daarom de pancre8 voor de Ringvaart Regatta!