Samen strijden we tegen alvleesklierkanker

Anne Claire Henry
Normal 8dbb3de1470eb3ab4e7373964361898d1efbe98d
Qr
van totaal € 500 (269%)

Alvleesklierkanker is één van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. De diagnose is zo goed als een doodvonnis vanwege de schrikbarend slechte prognose; na 5 jaar is slechts 9% van de patiënten nog in leven. Als de ziekte behandeld kan worden, heeft het vaak een enorme impact op de kwaliteit van leven. Voor deze patiënten strijd ik!

Op zaterdag 5 juni ga ik 200 km fietsen langs de Deltawerken in Zeeland om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Alleen met jouw bijdrage kan ik deze actie tot een succes maken.

Help je mij met een donatie? Dat zou geweldig zijn!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.