Kom in actie voor het Deltaplan

Alvleesklierkanker is één van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Jij kunt deze mensen en ons helpen. Door in actie te komen. Houd een inzamelingsactie op je verjaardag, laat je trainingskilometers sponsoren, of maak een digitale collectebus aan. Zo blijven we elkaar helpen! Start vandaag nog je actie strijd samen met ons voor meer onderzoek naar alvleesklierkanker. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt het verschil!

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
12/05/2022 | 13:34

Melitè roeit de Ringvaart!

Op woensdag 25 mei 2022 zullen Morgaine Westers, Irati Schonewille, Juliëtte Hilhorst en Marloes Kuijvenhoven met stuurman Matthijs Buijsen de boot instappen om 100 km te roeien tijdens de Ringvaart Regatta. De Ringvaart Regatta is de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld langs steden als Leiden en Delft.   Samen gaan ze deze geweldige uitdaging aan voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Ze hebben in een week al bijna €1.000 opgehaald. Morgaine: ‘We roeien deze tocht voor het Deltaplan omdat dit dicht bij ons staat, mijn tante kreeg twee maanden geleden helaas de diagnose alvleesklierkanker. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek en wij dragen hier graag een steentje aan bij!’   Wil jij team Melitè een hart onder de riem steken? Doneer dan via: Melitè Ringvaart 2022 (voordeltaplanalvleesklierkanker.nl)   Of ben je enthousiast om zelf in actie te komen voor het Deltaplan? Meld dan je actie aan op: www.voordeltaplanalvleesklierkanker.nl
07/02/2023
19:30
Bekijk alle

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.